Brezplačna dostava za vsa naročila nad 30 €
 •  ENG  SI 
 • 0 Košarica
  Dodano v košarico
   Imate izdelkov v košarici
   Imate 1 izdelek v košarici
   Skupaj
   Plačilo Nadaljujte z nakupovanjem


    

     K-BEAUTY ali korejska kozmetika je izraz za izdelke za nego kože, ki prihajajo iz Južne Koreje. Nenehne inovacije, napredna tehnologija in formulacije so razlogi, da je K-Beauty postal svetovni fenomen, trend, ki postaja del prevladujoče lepotne industrije. Korejski kozmetični izdelki s svojo visoko kakovostjo in učinkovitostjo postavljajo merila v svetovni lepotni industriji in letvico dvigujejo nenehno višje.


     ⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻

   ZAKAJ KOREJSKA KOZMETIKA ?

   Korejska kozmetika je znana po naravnem in ekološkem pristopu k negi kože. Večina korejskih izdelkov za nego kože je zelo blagih in nežno zasnovanih ter zato primernih za ljudi z najbolj občutljivimi vrstami kože.

   Korejske ženske so eden izmed najzahtevnejših potrošnikov lepotne nege na svetu. Imajo zelo visoke standarde in jasno vedo, kaj je njihov cilj. Brezhibna koža. Zato je korejska lepota vedno korak pred drugimi. Stalne inovacije, nežne formulacije in dolgoročni rezultati so ključ do uspeha. In vse skupaj deluje odlično!

    


   ⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻

    

   KOREJSKE SESTAVINE ZA NEGO KOŽE

   Toda kaj dela korejsko nego res posebno? Sestavine. Naravne sestavine so razlog, zakaj je korejska kozmetika osvojila svet. Korejski izdelki so brez parabenov, umetnih dišav, sintetičnih barvil in silikonov. In to še ni vse. Zdrave in naravne sestavine skupaj z bolj eksotičnimi sestavinami, ki se običajno ne uporabljajo v zahodni negi kože. Samo predstavljajte si fermentirane sheet maske, rastlinske esence, oslovsko mleko in celo polžjo sluz.  

    


   ⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻


   PREDNOSTI KOREJSKE KOZMETIKE

   Korejska kozmetika je izjemno napredna pri izdelkih za nego kože, prav tako pa je posebna tudi, ko gre za lepotne rutine. Znana je po edinstveni in obsežni rutini za nego kože, ki je sestavljena iz 10 korakov ali več. Korejski izdelki prihajajo iz kulture, kjer je kozmetika izredno pomembna in kjer ženske vedno stremijo k izgledu popolne kože. Izdelki so temu primerno visoke kakovosti, pogosto pa so še zapakirani v ljubke embalaže.